1977 Ankara doğumlu olan Av. Mustafa ERİŞ, orta öğreniminde İngilizce ve Almanca eğitimi alarak Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur.

Yüksek öğrenimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olarak tamamlamıştır. Staj bitirme tezi ödüle layık bulunmuş ve avukatlık stajını Başarı Belgesi alarak bitirmiştir. Akabinde avukatlık mesleğine başlamıştır ve halen de İzmir Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık mesleğini ifa etmektedir.

2000 yılından itibaren ilk olarak icra, akabinde ceza ve en son olarak da uluslararası alanda çalışan 3 büyük hukuk bürosunda görev yapmış ve bu bürolarda hukukun değişik alanlarında tecrübe kazanmıştır.

2003-2005 yılları arasında avukat olarak çalıştığı hukuk bürosunun Almanya Berlin’deki ofisinde de görev yapmış ve bu dönemde gerek Türk Konsolosluğu’nda hukuki müşavirlik hizmeti vererek, gerekse de TD1 isimli televizyon kanalında bilgilendirici hukuk programları yaparak mesleki anlamdaki deneyimlerini burada bulunan Türk vatandaşları ile de paylaşmıştır.

2005 yılında da İzmir’in Alsancak semtinde Eriş Hukuk Bürosu’nu kurarak mesleki faaliyetlerine kendi hukuk bürosunda devam etmiştir.

Noterlik Belgesi’ne sahip olan Av. Mustafa ERİŞ, aynı zamanda sahip olduğu Yeminli Tercümanlık Belgesi ile İngilizce dilinde adliye, noter ve tapu dairelerinde işlemler de yapabilmektedir.

Eriş Hukuk Bürosu’nun Ankara, İstanbul, Antalya ve Bursa gibi kentlerde olduğu gibi Avrupa’nın bazı ülkelerinde de korporasyon halinde çalıştığı hukuk büroları vardır.

Eriş Hukuk Bürosu, bünyesindeki Mali Müşavir çözüm ortağı vasıtası ile müvekkillerine hukuki konuların yanında mali konularda da müşavirlik hizmeti vermektedir.

Ayrıca, bünyesindeki genç ve dinamik ekibiyle de müvekkillerine yıllardır hızlı ve kaliteli bir hizmet sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır.